Agroteknikk_09_7 Trond Kjempekjenn

Kjempemesse for Kjempekjenn

Messehallene er i ferd med å tømmes lørdag kveld, da Bedre Gardsdrift møter Eikmaskinsjef, Trond Kjempekjenn, smilende fra øre til øre.

Publisert

Eikmaskins sjef, Trond Kjempekjenn, kunne loggføre seks solgte traktorer, en tresker og en rekke redskaper da Agroteknikk stengte lørdag kveld.

- Jeg har ikke så mye erfaring fra landbruksbransjen, og det som har skjedd denne helga har gjort meg stolt. Jeg er stolt av arrangementet, stolt av produktene våre og stolt av våre medarbeidere, sier Eikmaskinsjefen.

Etter tre dager kan Kjempekjenn notere seg seks solgte traktorer, en skurtresker og mye redskap. Og ennå er det en dag igjen der mye kan skje. Verdien på det som er solgt har Kjempekjenn imidlertid ingen formening om.

Mens Kjempekjenn poserer for Bedre Gardsdrift, høres applaus og jubel fra folkene på Eiksenteret sin stand. En av de største traktorene på Lillestrøm, en MF8690, er solgt, og det går naturligvis ikke upåaktet hen.

Også Nils A. Mørk Maskin har grunn til å smile. NAMM har hatt et knallår, og har solgt tre traktorer så langt på Agroteknikk. Også der i gården er gleden og motivasjonen på topp lørdag kveld.

Gjengen hos Nils A. Mørk Maskin foran en av traktorene som er solgt på Agroteknikk.

Powered by Labrador CMS