Agroteknikk_09_10 Arild Antonsen

Hycan ble årets norskprodserte produkt

Hycan frontlasterstyring ble fredag berømmet med prisen for årets norskproduserte produkt.

Publisert

På Agroteknikks utstillerfest på fredag ble tre av de fire spesialprisene delt ut.

Årets norskproduserte produkt

Arild Antonsen i HyCan fikk prisen for årets norskproduserte produkt.

Hycan frontlasterstyring ble kåret til Årets norske produkt. Da andre nominerte til denne prisen var Orkel bredplast, Agromiljø våtsåmaskin og RN stikkeplukker.

Arild Antonsen i HyCan AS er svært fornøyd med premieringa og håper prisene kan bidra til økt salg for den avanserte frontlasterstyringa. Begrunnelsen for å gi Hycan prisen, er at styringa er med å gjøre bruken av frontlaster enklere og sikrere.

Arbeidsmiljøprisen

Ola Aune i Felleskjøpet mottok arbeismiljøprisen på vegne av Pig Sort.

Pigstort sorteringsvekt fikk arbeidsmiljøprisen, takket være den nyutviklede tilleggsmodulen som gjør det mulig å sortere ut griser ved hjelp av fargekoder. Løsningen gjør at griserøktere ikke lenger å plukke ut sjuke dyr eller dyr som av andre grunner skal ut av flokken manuelt. Når holder det med å spraye en stripe på ryggen på grisen.

Sikkerhetsprisen

Karl Birger Solhaug i A-K Maskiner mottok sikkerhetsprisen på vegne av Underhaug AS.

Sikkerhetsprisen ble tildelt Underhaug AS for deres nye ballestripper. Ballestripper gir bonden en sikrere hverdag ved at han eller hun ikke lenger trenger å stå delvis under hengende rundball for å sprette opp plasten. Ved bruk av ballestripper fjernes plasten mekanisk, enkelt og sikkert.

Powered by Labrador CMS