8 trinnløse_2

Hvilken trinnløs vinner?

I Bedre Gardsdrift 9/09 får du vite resultatene fra Bedre Gardsdrift sin store test av trinnløse traktorer. Nå kan du gjette hvilken av de åtte traktorene testførerne mener er best.

Publisert

På rekke og rad på Jæren.

Interessen for hvilken av de åtte trinnløse traktorene som kommer øverst på seierspallen er stor. Vi vet at mange venter utolmodig på svaret. Det får du i Bedre Gardsdrift 9/2009. Her har vi satt av 10 sider med grundig omtale av de åtte. Bladet postlegges 5. desember.

Proffenes dom

Åtte profesjonelle traktorførere fra Rogaland har kjørt de åtte traktorene, og det er deres dom vi formidler. Hvem de åtte testførerne er, og hva slags traktor de kjører til daglig, får du vite i BG 9/2009. Resultatlista er sammensatt av flere ulike elementer:

1. Førerne har rangert traktorene i rekkefølgen 1 til 8 for en lang rekke egenskaper, og har i tillegg gitt karakterer for 88 spesifikke detaljer og funksjoner.

2. Førerne har skrevet fritt og fortalt oss hva som er bra og dårlig med transmisjon, førermiljø og traktoren totalt.

3. Førerne har fortalt oss hvilke traktorer de ville valgt sjøl, både når de fikk velge fritt blant de åtte, og ikke minst hva de ville valgt hvis de ikke fikk velge sitt eget merke.

4. Samtaler med testsjåførene.

Effekt, drivstofforbruk og pris er ikke vurdert.

Enighet i leiren

De åtte sjåførene representerer hvert av de åtte merkene. På tross av ulike utgangspunkt, er sjåførene overraskende enige i sine vurderinger. Her er merkelojaliteten lagt på hylla.

Hva mener du?

Nå inviterer vi til en uhøytidelig gjettekonkurranse, der du kan gjette på hvilken av traktoren som kom på topp på pallen. Alle som avgir sin stemme, og i tillegg oppgir fullstendig adresse, er med i trekningen om en Bedre Gardsdrift caps. Vårt elektroniske stemmelokale finner du her.

"
Powered by Labrador CMS