Kverneland IsoMatch_Tellus_002

Dobbel Isobus-terminal fra Kverneland

Kverneland lanserer ny Isobus-terminal med to skjermbilder. Det gir mulighet til å følge to forskjellige Isobus redskaper på en og samme skjerm.

Publisert

Kverneland er først ute med Isobus-terminal med plass til to skjermbilder.

I følge Kverneland er IsoMatch den første Isobus terminalen med to skjermbilder. Poenget med den nye store skjermetn er at føreren kan holde øye med to redskaper samtidig, eksempelvis kunstgjøseltank foran og såmaskin bak.

Ryggekamera og terminal

Det er også mulig å bruke den en delen av skjermen som Isobus-terminal og den andre som monitor for ryggekamera eller til og med som brukergrensesnitt for traktoren styresystem.

På størrelse med mini-PC

Skjermen er 12,1" stor, det vil si på størrelse med skjermen på en mini-PC. Skjermen har en rekke ulike tilkoblingsmuligheter, deriblant to USB kontakter. Det gjør dety mulig å kople til PC-mus, minnepinne og blåtannkomponenter. Dersom du kopler til kamera, så er det mulig å dele skjermen inn i fire skjermbilder slik at du kan se flere kameraer samtidig.

Trykkfølsom

Kverneland fremhever at den nye terminalen er designet med tanke på brukeren. Skjermen er trykkfølsom, og for å redusere faren feilbetjening er høyre kant gummibelagt slik at handa ikke sklir når føreren holder i skjermen.

16 000 Isobus-redskaper fra Kverneland

Kverneland er et av de sju selskapene som etablerte AEF (Agricultural Industry generation Foundation), og som senere fikk ansvaret for å lede utviklingsarbeidet for Isobus-standarden.

Kverneland tilbyr i dag 29 ulike redskaper med Isobus, og har så langt solgt 16 000 Isobus-kompatible redskaper.

Gummikant gjør at handa ikke sklir når terminal betjenes.

Powered by Labrador CMS