LMM 2

Selgere inn til barbering, vask og føn

Lantmännen Maskin har nylig gjennomført et kurs for sine forhandlere landet over. Da BG besøkte Jessheim, var det selgere fra Nord-Norge som var inne for faglig påfyll.

Publisert

I alt har 50 selgere deltatt på det to dager lange kurset. Første dag var viet "traktor" og den andre dagen "gras". Februar er vanligvis en stille måned og egner seg derfor ypperlig til intern kursing.

Rause naboer

Lantmännen, som nå er lokalisert på Jessheim, skryter av det gode naboforholdet til den øvrige traktorfamilien på Kløfta.

- Vi har lånt traktorer fra våre konkurrenter for at våre selgere skal blir bedre kjent med dem og vite hva de konkurrerer mot. Det er greit å kunne litt om de andre traktormerkene vi slåss mot, sier produktspesialist på Claas, Henrik Moen, som leder kursdagen om gras da vi er på besøk.

På seg sjøl kjenner en andre

- Men det viktigste er å være trygge på de produktene vi sjøl selger. Dersom konkurrentene veit mer om våre egne merkevarer enn hva vi gjør, ja da har vi et problem, medgir Moen.

Raskt sceneskifte

Lokalene Lantmännen disponerer på Jessheim gir dem store muligheter til å stille ut de mest etterspurte produktene, slik at potensielle kjøpere kan ta dem nøyere i øyesyn.

I det vi forlot stedet, ble dørene i utstillingshallen åpnet på vidt gap. Ut med grashøstingsutstyret og inn med treskerne! Samme kveld skulle det nemlig avholdes et "korntreff" for 70 bønder.

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS