Valtra Versu T202
Valtra Versu T202

Valtra T202 Versu på signingsferd

Den første Valtra Versu er ankommet Norge. Neste uke skal den på signingsferd i Rogaland.

Publisert

Torbjørn Reime hos Torland Maskin og Valtra T202 Versu

I fjor høst lanserte Valtra de nye modellene Versu og Direct, der Versu har fem trinns hurtiggir, og Direct har trinnløs transmisjon.

Nå er den første, og foreløpig eneste Versuen på plass i Norge, nærmere bestemt i Rogaland. Traktoren er toppmodellen T202 Versu med 190 nominelle hester og en maks effekt på 205 hk. Traktoren er også utstyrt med vendbar førerplass, hos Valtra kalt TwinTrac.

- Traktoren skal være i Rogaland et par uker før den setter kursen østover til Vei og anlegg på Hellerudsletta. 27. mai er den igjen i Rogaland, hvor den skal delta på den store grasdemonstrasjonen på Nærbø. Der skal vi kjøre den bak-fram i slåtten, sier Roy Pedersen hos Lantmännen Maskin.

Bedre Gardsdrift skal prøvekjøre traktoren så snart den er klargjort. Hva vi mener om siste skrik fra Valtra, kan du lese i Norges største uavhengige landbruksblad i nærmeste framtid.

Planlagte visninger:

27. april, Torland Maskin, Nærbø 28. april, ATVNOR Knutsen maskin, Mosterøy 29. april, Velde Maskin, Øvre Vats 6. - 10. mai, Vei og anlegg, Hellerudsletta27. mai, Forum ku grasdemo, Nærbø

Powered by Labrador CMS