JCB NAMM showtraktor_13
JCB NAMM showtraktor_13

Svart showtraktor med flammelakk del 1

To helsvarte traktorer med flammelakk, sota ruter, stereoanlegg med real futt i, samt tre kameraer og DVD-spillere - pluss horn på taket. Vi snakker om Nils Anton Mørks nye demotraktorer.

Publisert

Thomas Henie

Noe liknende har, oss bekjent, ikke vært gjort tidligere i Norge.

- Vi tar´n helt ut. Vi kan gjerne kalle det harry, men så tror vi da også at det vil vekke oppsikt, og bidra til at vi kommer i kontakt med enda flere, sier Hans Anton Mørk i Nils Anton Mørk Maskin AS.

To sorte fårDet er den nyansatte selgeren Thomas Henie som kom på ideen om de to showtraktorene, og som drar prosjektet. Som om ikke det skulle være trekkplaster nok med en JCB Fastrac 8250 og en Fastrac 7230 i standardversjon, er begge traktorene påspandert endringer for en solid stabel penger.

Mest tydelig: Traktorene er lakkert svarte, med usedvanlig skikkelig utført flammelakk på panseret - som for å understreke at her er det krefter inni. Flammelakkeringa er det Thomas sjøl som er ansvarlig for. Dessuten er rutene i hytta sota. På skikkelig måte, må vite. Dette er ikke akkurat utført med svart film fra Biltema heime i garasjen en sein kveldstime.

Full guffe fra KenwoodLydnivået i førerhyttene på de to traktorene påvirkes i betydelig grad av at begge traktorene har fått hvert sitt stereoanlegg fra Kenwood, med rikt antall høytalere pluss subwoofer. I tillegg, om du skulle få rolige dager på jobben, er der skjerm med DVD-spiller. Skjermen er forøvrig koplet til tre kameraer: Et standard ryggekamera som slår seg på automatisk når du rygger, et som viser kroken og et som tar blindsona foran.

Alt er til salgsSjøl om de to traktorene er tenkt å være Nils Anton Mørk Maskins demotraktorer ei tid framover, kan du få kloa i dem om du vil.

- Alt er til salgs om prisen er den rette. Så får vi heller bygge noe nytt, smiler Hans Anton Mørk. JCB-importøren er av de minste traktorimportørene i Norge målt i antall traktorer, men gjør seg stadig bemerket med å gå egne veger i markedsføringa. I mange år har de kjørt land og strand rundt med sine hurtiggående traktorer og tilhengere. I fjor, da de startet import av JCBs småtraktorer, satte de liksågodt en traktor på utstilling på inne på Gardermoen.

Bilder i bildegallerietBilder av flammetraktorene finner du i vårt bildegalleri. Flere bilder vil bli lagt til når traktorene er ferdige.

"
Powered by Labrador CMS