CIH Axial-Flow_1

Case IH med eksklusiv klubb

Case IH har nå opprettet egen klubb for kunder som har kjøpt mere enn 100 skurtreskere. Foreløpig teller den fem medlemmer. Alle kommer fra USA og Canada. 

Publisert

Ifølge Case IH er det foreløpig fem medlemmer i den ekslusive klubben med eiere som har kjøpt mer enn 100 Case IH Axial Flow skurtreskere.

To røde fra Case IH: Rotortreskeren Axial-Flow og traktoren Magnum.

I Nord-Amerika gjennomføres treskinga av spesialiserte skurtreskerlag. Innhøstinga starter med tresking av hvete i Texas, USA, om våren. Så tresker de seg nordover. Treskinga avsluttes i Canada, i provinsene Alberta, Saskatchewan og Manitoba utpå høsten.Gerry Salzman i Case IH Agriculture forteller at de fleste skurtreskerlagene skifter større deler av maskinparken hvert år. Her er driftssikkerheten første prioritet.

En av kundene, Rob og Sue Holland, startet med skurtresking i 1985. Den første treskeren var en en gammel Case IH 1480. Siden da er virksomheten betydelig utvidet. Siste sesong tresket de 240 000 dekar. Nylig mottok de sin Case IH Axial Flow nummer 100. Alle maskinene er kjøpt hos en og samme forhandler. Mens Case IH forhandlerne nå gjennomsøker arkivene sine i jakt på flere klubbmedlemmer, ble de fem første medlemmene feiret på Case IH sin fabrikk i Grand Island, Nebraska. Det er her de røde rotortreskerne til Case IH produseres. Som del av feiringen fikk familien Holland overlevert sin nyeste tresker, en Axial- Flow 7010.

Hvis du kjøper 100 slike, blir du belønnet med spesialdesignet skinnjakke og navnet ditt på veggen på CIHs treskerfabrikk.

Powered by Labrador CMS