Blæstadstudent
Blæstadstudent

Studentoppgaver Ja, takk!

Er du student og har skrevet en landbruksrelatert oppgave du tror er interessant for andre, send den til oss!

Publisert

Som en service til landets landbruksstudenter, og også til våre mange tusen lesere, tilbyr Bedre Gardsdrift nå publisering av studentoppgaver her på gardsdrift.no.

Blitt sett!

Gardsdrift.no leses flittig av folk i landbruksbransjen og spesielt maskinbransjen. Ved å publisere oppgaven din her på gardsdrift.no, får du en unik mulighet til å drive litt egenreklame overfor mulige fremtidige arbeidsgivere.

Nyttig for landbruket

Kunnskap som kommer fram i studentoppgaver er ofte til god nytte for bønder og landbruksentreprenører. Ved å sende oppgaven til oss, sikrer du at kunnskapen kommer til nytte, og slipper at den kun blir stående som ei støvete papirlefse på skolens bibliotek.

Også for skolene

Studentoppgavene er også god reklame for de ulike skolene og universitetene rundt om i landet, og en unik mulighet til å markedsføre sitt tilbud, ved å vise hva studentene jobber med.

Slik gjør du:

Send oppgaven, gjerne som pdf, til magnus@askmedia.no. Har du bilder, video eller andre dokumenter knyttet til oppgaven, kan vi også legge ut det. Kontakt oss i så fall først.

Her finner du oppgavene

Gå inn på "Studentoppgaver" i menyen til venstre. Der ligger allerede et par oppgaver, og flere er i vente.

"
Powered by Labrador CMS