Pöttinger Novacat t8
Pöttinger Novacat t8

Pöttinger slår 13 meter i et drag

Pöttinger har avduket nyhetene til Agritechnica.  Her finner vi blant annet en slept butterfly slåmaskin.  

Publisert

For å bli mer effektive i slåtten, har Pöttinger montert butterflyen sin på en hjulbåren bæreramme. Foran hjula er det montert en ordinær frontslåmaskin. Bak sitter det en slåmaskin på hver side. I kombinasjon med en frontmontert slåmaskin på traktoren, blir den samla arbeidsbredden 13 meter. Det er bare én meter mindre enn den sjølgående slåmaskina Claas Cougar.

De tre slåmaskinene er montert tett sammen. Det vil, i kombinasjon med aktivt dragbetjening, hindre striper med uslått gras i svingene, noe som er et problem på ordinære butterflyer

Fabrikkmontert syretilsetning

Til lessevognene tilbyr Pöttinger nå syretilsentingsutstyr, kalt Infusion Plus. For optimal effekt av tilseninga, blir syra tilsatt massen rett etter materotoren. Syretanken er montert foran hjulakslingen.

Åtte meter såmaskin

Terrasem C6 og T8 er nye direktesåmaskiner med arbeidsbredder på seks og åtte meter. Ifølge Pöttinger har Terrasem C6 og C8 svært nøyaktig sådybde, takket være doble skåler som er opphengt i et parallelogram. Trykket på skålene kan justeres fra 50 til 120 kg per skål.

Powered by Labrador CMS